Ammatillinen harjoittelu 5: Elämysten ja tapahtumien tuottaminen (10op)
Opintojakson tunnus: KUSUET2
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 10 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija
- Osaa analysoida ja kehittää tuotannon laatua mm. sisällön, talouden, innovatiivisuuden, saavutettavuuden ja osallisuuden sekä kestävyyden näkökulmista.
- Tunnistaa ja osaa arvioida erilaisten tuotantojen organisoinnin käytäntöjä ja erityispiirteitä.
- Hallitsee yleisökokemuksen ja elämystuotannon periaatteet.
- Osaa toteuttaa yhteistyötä monialaisissa ja kansainvälisissä toimintaympäristöissä.
- Osaa arvioida omaa toimintaansa kehittämisessä ja johtamisessa.
Sisältö
- tuotannon laatu
- tuotannon organisointi
- yleisökokemus ja elämystuotanto
- monialainen ja kansainvälinen yhteistyö
- oman toiminnan arviointi.
Esitietovaatimukset
Ammatilliset harjoittelut 1-4 suoritettu
Oppimateriaalit
Kirjallisuus
Artikkelit
Blogit
Videot
Podcastit
Lisätiedot
Opintojakso kuuluu kulttuurituotannon suuntautumisopintoihin. Opit analysoimaan ja kehittämään tuotannon laatua mm. sisällön, talouden, innovatiivisuuden, saavutettavuuden ja osallisuuden sekä kestävyyden näkökulmista. Tunnistat ja opit arvioimaan erilaisten tuotantojen organisoinnin käytäntöjä ja erityispiirteitä sekä hallitset yleisökokemuksen ja elämystuotannon periaatteet. Opit toteuttamaan yhteistyötä monialaisissa ja kansainvälisissä toimintaympäristöissä sekä osaat arvioida omaa toimintaasi kehittämisessä ja johtamisessa. Opintojakso sopii opiskelijalle, joka jo hallitsee kulttuurituotannon prosessit ja haluaa suuntautua elämysten ja tapahtumien tuottamiseen. Opintojaksolla osaamista viedään käytäntöön.